Real Betis Support Danmark

Eks-spiller ansat som ny træner

Del

Skrevet af - tirsdag 20. juli 2010 kl. 09:43

Pepe Mel

Pepe Mel er tiltrådt som ny manager i Betis. Pepe Mel er tidligere angriber for klubben. Mel skifter på en fri transfer til Betis, fordi han blev fyret fra sit job som træner for Rayo Vallecano tilbage i Februar. Eftersignende skulle Mel få 150.00 euro pr. sæson samt en bonus på 500.000 euro hvis han sikrer klubben oprykning. Med sig tager Mel også en anden eks-Betis spiller, hans assistent Roberto Rios. Mel udtrykker desuden glæde over at han er blevet valgt som træner for en klub "som betyder så meget for ham".

Vi, fra Betis.dk, håber at dette vil blive et succesfuldt samarbejde og at det vil bringe Betis tilbage til la Primera.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4