Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Velkommen til Ruben Castro - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Velkommen til Ruben Castro

Del

Skrevet af David Lose - tirsdag 3. august 2010 kl. 17:30

Ruben CastroRuben Castro skifter fra Deportivo La Coruna. Castro har dog ikke spillet meget for Deportivo da han har tilbragt det meste af sin tid hos dem med lån til andre klubber. F.eks. i sidste sæson var Castro på lån til Rayo Vallecano, hvor han var under ledelse af vores nye træner Pepe Mel. Mel burde derfor have et godt kendskab til sin nye spiller. Den 29 årige Castro gjorde det godt i sidste sæson hvor han scorede 14 mål. Castro blev også topscorer i Segunda Division i sæsonen 03/04 hvor han scorede 22 mål for Las Palmas. Castro kender også lidt til vores klub, da han tidligere har spillet sammen med Momo. 

Vi håber at Ruben Castro kommer til at gøre det godt for os og være en god partner til de andre angribere.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4