Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Aktiesalg, snyd, retssag og fodbold! - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Aktiesalg, snyd, retssag og fodbold!

Del

Skrevet af - lørdag 25. september 2010 kl. 11:39

Vi forsøger her at skabe et overblik over, hvad der sker på administrationsgangene i Betis og hvad der er sket i forbindelse med salget af tidligere ejer Manuel Ruiz de Loperas aktier i klubben.

Manuel Ruiz de Lopera’s aktier er måske intet værd!Luis Oliver har indstillet den drypvise indbetaling, da han mener ”ikke at have fået det produkt der er aftalt”. Imellemtiden er Rafael Gordillo, fra rettens side, indsat som ”administrator”.
Den institutionelle krise i Betis synes ingen ende at ville tage.
Efter Loperas salg af aktiemajoriteten til Oliver troede mange ellers at der ville komme ro på vandende.. i det mindste på overfladen. Og Oliver var da heller ikke længe om at bebude en omfattende modernisering af klubben, såvel af ledelsesformen, ambitionsniveauet, infrastrukturen samt persongalleriet på bestyrelsesgangen.
Denne udmelding  nåede dog dårligt at bundfælde sig før salget af aktierne blev annulleret af en dommer ved den Andalusiske domstol, grundet rod i budgetterne hos Lopera.
Det er kommet så vidt at denne dommer, Mercedes Alaya, enddog har suspenderet værdien af disse aktier, indtil en afklaring foreligger, hvorfor resten af aktionærerne, som før ansås som ubetydelige, pludselig står som potentielle fremtidige bestyrelsesmedlemmer. Ledelsen fortsætter dog umiddelbart uændret, men Alaya har udset en ”mægler” i sagen, den tidligere storspiller, Rafael Gordillo. Hans job har de seneste uger været at undersøge klubbens organisation indefra. Han har således holdt møder med den siddende ledelse, samt folk fra den ”anden fløj”, altså nogle af de mennesker som har mindre aktieandele.
I sidste uge gik retten så vidt at de beslaglagde 44 adresser under Loperas administration. Dette grundet den manglende økonomiske sikkerhedsstillelse han var blevet bedt om at udføre i forbindelse med den retssag der tiltaler ham for flere punkter indenfor økonomisk kriminalitet. Hvis hans regnskaber skulle være oprigtige, skulle han altså have kunnet fremkomme med 25 millioner Euro i sikkerhedsstillelse, hvilket ikke har været tilfældet. Dette ikke bare underbygger mistanken om svindel, men også muligheden for at aktierne definitivt erklæres ugyldige og klubben kommer på andre hænder.
For at gøre slemt værre har den spanske spillerforening (AFE) nu også blandet sig, grundet manglende bonusudbetalingerne til sidste års spillere. De mener at kunne tvangsnedrykke klubben, hvis ikke disse udbetalinger er bragt i orden inden årets udgang. Dette kunne igen ses som et argument for at klubbens økonomi ikke har været så fantastisk god, som regnskaberne ellers har vist. Man mener altså at der er blevet flyttet penge fra klubben og over i Loperas entreprenørselskab Farusa.
Alt dette og lidt til gør at man taler om at fremskynde generalforsamlingen i november, så man hurtigst muligt kan få foretaget nogle, for klubben, ”sunde” ændringer.

42 kommentarer

 1. Notice: Trying to get property 'filename' of non-object in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/comment/index.php on line 157 User

  elmuh

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/page_not_found/index.php on line 71 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/page_not_found/index.php on line 72 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php on line 440 Siden blev ikke fundet - Real Betis

  Siden blev ikke fundet

  Der skete desværre en fejl. Den forespurgte side kunne ikke vises. Hvis du mener dette er en fejl, ret da henvendelse til webmasteren.

  Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4