Real Betis Support Danmark

Real Betis 0-0 Levante

Del

Skrevet af Skånstrøm - fredag 1. november 2013 kl. 10:24

Torsdagens ligakamp mod Levante endte utroligt nok uden mål på trods af et hav af chancer, stolpeskud, to straffespark og et fejlagtigt annulleret mål.

Betis stadig under stregen.

Kampen startede noget usammenhængende og uden nogen formåede at dominere midtbanen, først efter at Chica af to omgange laver barnagtige frispark og ender udvist, mandede Betis sig op og satte sig på kampen. Især Verdu, Juan Carlos og Juanfran trådte i karakter efter den halve time var rundet. Det resulterede blandt andet i en fuldt ud lovlig scoring fra Jorge Molina, som kampens dommer dog annullerede efter linievogterens anvisning.

Levante begyndte først i anden halvleg at komme til chancer og mest af alt var det når Betis' spillere af naturlige årsager måtte slække lidt på presset og lade udeholdet komme lidt frem. Dog blev langt det meste stoppet i opløbet og kun to gange var Stephan Andersen på usikker grund i eltet, begge gange efter klumpspilslignende situationer helt inde under mål.

Betis lod sig dog ikke kue og spillede en rigtig flot sidste time i undertal.. dette gav med 15 minutter igen bonus da Molina blev nedlagt af keeper Keylor Navas. Men selvom dommeren lod første forsøg gentage, formåede Molina at brænde BEGE forsøg, hvorfor stillingen fortsat var 0-0.. med to minutter igen sender indskiftede Vadillo et drøn afsted mod mål, men igen får Navas i målet på ekvilibristisk vis sendt til hjørne.

På dette tidspunkt spiller Betis nærmest med ni mand da Amaya får en skade og humper rundt i angrebet de sidste ti minutter. Selvsamme Amaya får kampens sidste chance da Vadillo spiller ham fri, men om det er skaden, eller den uvante position skal være usagt, i al fald ryger den forbi mål.

Levante havde alle ting i sin favør for at kunne have fået en udesejr, men alligeel vil hjemmeholdet føle at de mistede to point ved ikke at hive en sejr hjem denne aften.. måske også et lille selvtillidsbost, kampens udvikling raget i betragning.

Søndag venter , ligeledes kriseramte, Malaga på Rosaleda

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4