Real Betis Support Danmark

Málaga 3-2 Real Betis

Del

Skrevet af Skånstrøm - tirsdag 5. november 2013 kl. 12:53

Søndag aften led Betis et frygteligt nederlag, til dels fordi de grønhvide egentlig spillede bedre end de længe har gjort , men mest af alt fordi den afgørende scoring faldt i tre minutters overtid efter at Betis netop havde brændt en kæmpechance.

Betis kom eller shurtigt bagud da Roque Santa Cruz af to omgange headede bolden ind bag Stephan Andersen som i situationen så lidt tøvende ud.

Verdu sørgede dog for en flot udligning ved et frispark, han elegant krøllede op i hjørnet.

I anden halvleg kom Perquis uheldigt ind i en hovedstødsduel med Malagas Fabrice, hvorefter han faldt livløs til jorden. Fransk-Polakken blev kørt væk i ambulance og det kunne senere konstateres at han havde fået et dobbelt kæbebrud, men eller ingen neurologiske skader.

Dette betød at Pepe Mel gav debut til den unge Caro i midterforsvaret. Kort tid efter blev han og  resten af forsvaret dog splittet ad af en fin aflevering fra Portillo til Eliseu som elegant lagde den over i fjerneste hjørne.

Kort efter bragte Jordi Figueras dog balance i regnskabet med et flot hovedstødsmål, efter oplæg fra Juan Carlos.

Denne stilling holdt altså indtil 3 tillægsminut hvor en omstilling resulterede i en returbold i det lille felt, hvor den den netop indskiftede Samuel stod klar.

Et ondt nederlag, taget i betragtning at Betis i store dele af anden halvleg presser Malaga i bund og har flere gode muligheder, bl.a. ved Vadillo og Steinhöfer.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4