Real Betis Support Danmark

Betis træner med en 5-3-2 opstilling frem mod derbyet

Del

Skrevet af Skånstrøm - fredag 15. november 2013 kl. 12:40

Interessante prøver som Pepe Mel foretager sig med Ruben Castro og Paulao tilbage på træningsbanen.

I sit ønske om at bruge de savnede spillere, samt ændre holdets taktiske udtryk har holdet de seneste dage trænet med en 5-3-2 opstilling hvor både Amaya og Paulao får plads ved siden af figueras som de sidste kampe har spillet i deres fravær. Wingbacks i form af Steinhöfer og Didac Vila, samt en midtbane bestående af centrale spillere som Matilla, Xavi Torres og Verdú. Molina og Castro i front er det klare valg.

Bliver denne opstilling en realitet er det reelt set kun tvivl om hvem som skal spille fløjene, alt afhængigt af den offensive indstilling som ønskes. Ligeledes kan Lolo Reyes være en mulighed på den centrale midt, sandsyligvis i stedet for Matilla eller Xavi Torres, som dog har virket som en sikker mand de seneste kampe.

Det ser altså ud til at pepe Mel igen ryster posen godt og grundigt frem mod endnu en vigtig kamp for resten af sæsonens udvikling.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4