Real Betis Support Danmark

Real Betis 1-4 FC Barcelona

Del

Skrevet af Skånstrøm - fredag 15. november 2013 kl. 12:22

Sidste kamp inden landskampspause, var FC Barcelona på besøg og på trods af en god start fra hjemmeholdet, formåede de ikke at åbne målscoringen hvorfor gæsterne istedet bragte sig foran med to scoringer på ét minut efter godt en halv times spil hvilket gjorde resten af opgøret op ad bakke for de grønhvide.

Neymar og Pedro tog sig af scoringerne inden pausen. Efter halvlegen var det igen hjemmeholdet som pressede på for at bringe sig tilbage i kampen, men det ofensive spil gav for mange åbninger bagude, som Barcelona uden problemer udnyttede til at score det tredje og vel egentlig afgørende mål..

Herefter trak Betis sig lidt længere tilbage for at begrænse nederlaget, hvilket desværre ikke lykkedes da Caro i centerforsvaret mistimede hovedstødet på et indlæg og Fabregas kunne udplacere Sara, som ellers stod en fin kamp med flere gode redninger, specielt i mand til mand situationer.

Dybt inde i overtiden fik Betis tilkendt straffespark, som Molina fik lov at tage sig af, trods de dårlige erfaringer.. Han scorede dog sikkert til slutresultatet 1-4.

Dermed konsoliderer Betis sig yderligere som Bundprop da de omkringliggende hold alle fik point.

Næste udfordring er Sevilla FC på udebane, Søndag d 24/11 kl 21, en kamp vi viser i Peñaen i Vanløse, med spisning fra kl 19.

Skriv på fanklub@betis.dk, hvis du er interesseret i at deltage.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4