Real Betis Support Danmark

Betis 2-0 Espanyol

Del

Skrevet af David Lose - fredag 7. februar 2014 kl. 09:16

Betis er fot tiden inde i noget af en sportslig krise. Uden sejr i de seneste 14 kampe i la Liga, og en placering som nr. sidst, har bl.a. kostet to trænere jobbet. Betis skulle derfor forsøge at vende den dårlige stime, denne gang hjemme mod Espanyol. Heldigvis for Betis slog frelseren Castro til, og sikrede Betis en sejr på 2-0.

Nytiltrådte Calderon havde rystet posen, og gav bl.a. debut til de to nye spillere Adan og N'diaye. Derudover forsøgte han sig med en 5-4-1-opstilling, som bestod af følgende spillere.

 • Adán
 • Juanfran
 • Amaya
 • N’Diaye
 • Jordi Figueras
 • Juan Carlos
 • Salva Sevilla (77′)
 • Lolo Reyes
 • Verdú
 • Chuli (60′)
 • Rubén Castro

I kampens indedende fase skulle Betis-spillere lige finde sig til rette i det nye system. Hjemmeholdet startede derfor kampen noget tilbageholdende. men langsomt som kampen skred frem begyndte Betis spillere at finde deres rette pladser, og få spillet til at flyde. I d. 8. minut kom Salva Sevilla frem til et godt forsøg, men den smuttede lige forbi Espanyols mål. I løbet af 1. halveg kom Betis frem til yderligere et par chancer, og stod godt i forsvaret. Der kom dog ingen mål, så 1. halveg sluttede 0-0.

Betis gode spil fortsatte i starten af 2. halveg, og tidligt i halvegen havde Ruben Castro et godt forsøg. Når Espanyol kom frem til en chance, var Betis defensiv, ledt an af de nye Adán og N'diaye, sikkert og holdt dermed Espanyol fra at score. Begge trænere foretog i de følgende minutter et par udskiftninger, og da der var spillet 72. min. kom forløsningen så. Lolo Reyes forsøgte sig udefra, men ramte stolpen, men heldigvis var Ruben Castro hurtig over returen, og kunne bringe hjemmeholdet foran. Efterfølgende kom der gode chancer til begge hold, men ingen af dem udmøntede sig i mål. Ruben Castro var dog ikke færdig med at score, for da stadionuret havde rundet d. 88. minut, havde han øget til 2-0, der dermed blev kampens resultat.

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4