Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Næste sæsons kaptajner er på plads - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Næste sæsons kaptajner er på plads

Del

Skrevet af David Lose - fredag 15. august 2014 kl. 11:04

Jorge Molina bliver kaptajn med Xavi Torres, Adán og Perquis som hans vicekaptajner.

Betis spillertrup har i samråd med træner Velasquez valgt kaptajnerne for næste sæson. Efter sidste sæsons kaptajn Nacho har valgt at indstille karrieren, bliver tjansen som kaptajn givet videre til sidste sæsons vicekaptajn - Jorge Molina. På grund af Nachos mange skader i sidste sæson, var Molina i flere kampe kaptajn, så han har allerede prøvet det en del gange før. Molina kom til Betis i 2009, og er derfor blandt truppens mest erfarne. Om sin nye rolle udtaler Molina: "Det er et meget stort ansvar klubben har pålagt mig, men det er også med meget stor stolthed at jeg har påtaget mig jobbet at være kaptajn på et hold med så meget historie som Betis".

Molinas afløser som vicekaptajn bliver Perquis, der tidligere har prøvet dette i den franske klub Sochaux. Også Perquis besad ved flere lejligheder i sidste sæson kaptajnrollen. "Jeg ønsker at bidrage med min erfaring og min profesionalisme.  Jeg håber at mit gode arbejde, vil være et godt eksempel for de unge spillere. Jeg ønsker at hjælpe mine holdkammerater så godt som jeg nu kan", udtaler den fransk-polske forsvarsspiller.

Også Xavi Torres og Adán bliver vicekaptajner. På trods af at Xavi Torres først kom til Betis sidste sommer, er han en af truppens mest erfarne. Også Xavi Torres er ikke helt ukendt med rollen som banens leder, da han besad samme rolle på Barcelonas B-hold under Luis Enrique. Torres viste sin mentale styrke ved at vende stærkt tilbage oven på en alvorlig skade i sidste sæson: "Det er med stor glæde at jeg modtog beskeden om at jeg blev valgt som vicekaptajn i en klub som Betis. Nu vil jeg blot vise tiltroen på banen og i omklædningsrummet. Vi fire kaptajner skal statuere et godt eksempel for resten af truppen, og vi vil forsøge at gøre det godt. Det er nøglen til succes, og ekstremt vigtigt i vores bestræbelser på at få Betis tilbage til hvor de hører til".

Den sidste vicekaptajn bliver Adán, der blot har været i klubben i en halv sæson. På det halve år er Adán blevet en af klubbens absolut mest respekterede spillere, og valget af Adán faldt derfor naturligt for resten af truppen. "Træneren har udvalgt Xavi Torres og mig. Jeg er meget glad for at blive en ledende figur i en klub som Betis. Vi vil bidrage med ansvar, alvor og hjælp. Vi vil kæmpe alt hvad vi kan for at sikre oprykningen".

4 kommentarer

 1. User

  Woklapept

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/page_not_found/index.php on line 71 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/page_not_found/index.php on line 72 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php on line 440 Siden blev ikke fundet - Real Betis

  Siden blev ikke fundet

  Der skete desværre en fejl. Den forespurgte side kunne ikke vises. Hvis du mener dette er en fejl, ret da henvendelse til webmasteren.

  Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4