Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Rygte: Topspiller bliver sommerens første forstærkning - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Rygte: Topspiller bliver sommerens første forstærkning

Del

Skrevet af David Lose - torsdag 11. juni 2015 kl. 15:56

Intet er endeligt bekræftet endnu, men alt tyder på, at den tidligere Tottenham og Real Madrid spiller, Rafael van der Vaart, præsenteres på mandag.

Van der Vaarts kontrakt med hans nuværende klub, Hamburger SV, udløber i næste måned, og klubdirektør Dietmar Beiersdorfer har allerede bekræftet, at hollænderens kontrakt ikke vil blive forlænget. Van der Vaart leder derfor efter en ny klub, og valget skulle være faldet på Betis.

Van der Vaart har endnu ikke selv meldt noget ud, men hans agent, Celeste Rusin udtaler til Sportitalia: "Jeg tror ikke, at det er det rette øjeblik, til at vi får Rafael at se i Seria A, selvom vi har forhandlet med flere italienske klubber. Van der Vaart skifter til Betis". Disse udtalelser bakkes op af præsident Juan Carlos Ollero, der udtaler: "Vi er langt fremme i forhandlingerne med van der Vaart. Han er en spiller, som har bevist at han kan spille på højeste niveau, og har været toneangivende i alle sine klubber". 

Ifølge Tipsbladet bakkes aftale op af Betis træner Pepe Mel: "Spillere kommer het til Betis, fordi de har ambitioner om at vinde. Rafael van der Vaart har mulighed for at spille EM næste sommer, så dette er en spændende mulighed for både ham og klubben. Vi arbejder hårdt på at få en aftale på plads. Vi skal tale sammen på mandag (d. 15. juni), og her regner med med at det hele intensiveres".

Rafael van der Vaarts mor er spanier, og fra Cadíz, hvilket skulle have stor betydning i spillerens beslutning, om at skifte til sit andet hjemland.

15 kommentarer

 1. User

  Woklapept

  Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/page_not_found/index.php on line 71 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/page_not_found/index.php on line 72 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php:1226) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php on line 440 Siden blev ikke fundet - Real Betis

  Siden blev ikke fundet

  Der skete desværre en fejl. Den forespurgte side kunne ikke vises. Hvis du mener dette er en fejl, ret da henvendelse til webmasteren.

  Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4