Real Betis Support Danmark

Betis 0-2 FC Barcelona (36. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. maj 2016 kl. 01:08

I en kamp hvor hjemmeholdet ellers havde godt styr på løjerne, svigtede Heiko Westermann sine holdkammerater.

Opstilling

 • Adán
 • Bruno
 • Pezzella
 • Westermann
 • Montoya
 • Cejudo
 • Petros
 • N'Diaye
 • Ceballos
 • Joaquín
 • Castro

Kampen
Kampen var for begge hold af ekstrem vigtighed, omend på forskellige måder, da Barcelona behøvede alle tre point for at kunne holde sig i spidsen af ligaen, samtidigt med at Betis, set i lyset af de seneste ugers resultater, gerne snarest muligt skule have i al fald det ene point som kunne sikre dem matematisk for endnu en sæson i la primera.

Det kom dog bare aldrig da Heiko Westermann efter to gule kort alt for tidligt i første halvleg blev sendt i bad. Herefter var det et langt powerplay fra Barcelonas side som uden at byde på det store kunne afgøre kampen på enkeltmandspræstationer. Betis forholdt sig eget passivt i forhold til at de ikke havde det store at miste. En trist kamp som endte 0-2 til gæsterne med mål af Ivan Rakitic og Luis Suarez.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4