Real Betis Support Danmark

Eibar 1-1 Betis (37. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. maj 2016 kl. 01:15

Som så mange gange før blev Ruben Castro frelseren for Betis, der med dagens point også er at finde i la Liga i sæsonen 16/17!

Opstilling

 • Adán
 • Alvaro Cejudo
 • Pezzella
 • N’Diaye
 • Montoya
 • Petros
 • Xabi Torres
 • Musonda (Varela 88′)
 • Joaquín (Molinero 73′)
 • Portillo (Wolfswinkel 82′)
 • Rubén Castro

Kampen

I fjerde forsøg lykkedes det endelig Betis, matematisk, at sikre sig endnu en sæson i la Liga. Dette skete ved at spille 1-1 i en regnvåd og halvtrist affære som først livede op da Eibar et kvarter før tid udlignede Ruben Castros føringsmål fra første halvleg. Betistopscorerens mål var ellers noget af det eneste nydelige ved kampen, da det opstod efter fornemt opspil fra bl.a. Joaquín og Portillo som havde fået chancen fra start i dag.

I anden halvleg var det tydeligt at Betis kun skulle bruge det ene point, da de mere eller mindre frivilligt stillede sig tilbage, og lod Eibar komme med det ene tryk efter det andet. Det udløste, fortjent nok et mål med 15 minutter tilbage, og da de andre bundhold, som man gerne ser det i denne del af sæsonen, hev den ene sejr hjem efter den anden var der klar usikkerhed at mærke de sidste minutter. Dog formåede Rayo ikke at slå tilbage på et Real Sociedad hold i undertal, hvorfor dagens point i Baskerlandet slet ikke viste sig vitalt for andet end moralen.

Af bemærkelsesværdige resultater er bl.a. Levante 2-1 Atlético de Madrid, som således spiller mesterskabet over til Barcelona og lader sig overhale indenom af ærkerivalerne fra Real Madrid, Sevilla 1-4 Granada. Sevilla som har vundet noget nær alle kampe i år på hjemmebane (har slået både Real Madrid, Barcelona og Juventus). Villarreal 0-2 Deportivo - igen bemærkelsesvædigt at et hold som er på vej i Champions League på hjemmebane pludselig taber klart til et bundhold.. just saying.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4