Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Sevilla 2-0 Betis (35. spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Sevilla 2-0 Betis (35. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. maj 2016 kl. 00:55

I la Ligas 35. spillerunde var det atter blevet tid til Derbi de Sevilla, og hvis Betis skulle sikre sig endnu en sæson i la Liga, var tre point kravet. Det blev dog desværre ikke indfriet.

Opstilling

 • Adán
 • Montoya
 • Pezzella
 • Westermann
 • Bruno
 • Joaquín (van Wolfswinkel 70′)
 • Petros (Fabián 82′)
 • N’Diaye
 • Musonda (Cejudo 51′)
 • Dani Ceballos
 • Rubén Castro

Kampen
Der var før kampen skruet godt op for kedlerne på Ramón Sanchez Pizjuan som udgjorde rammerne for returopgøret af El Derbi Sevillano. 0-0 blev det som bekendt i en drønkedelig kamp på Benito Villamarín tidligere på sæsonen. Men denne kamp skulle få et endnu kedligere resultat. I al fald set med grønhvide øjne. Kevin Gameiro og Coke fik nemlig scoret til 1-0 og 2-0 med henholdsvis 22 og ti minutter tilbage af kampen.

En jævnbyrdig første halvleg blev således afløst af noget som i lignede en pligtsejr for halv gas for Sevilla FC. Motivationen burde ellers have været i top for Betisspillerne da man med en sejr kunne have bragt sig indenfor en acceptabel afstand af netop Sevilla og definitivt have lukket nedrykningsspørgsmålet. Desværre kom dette aldrig til udtryk i spillet og næste uge er næppe heller der hvor man skal vente sig den store pointhøst, hvor vi som bekendt står overfor topholdet FC Barcelona.

Highlights

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4