Real Betis Support Danmark

Sommerens ottende forstærkning er i hus

Del

Skrevet af David Lose - søndag 7. august 2016 kl. 23:53

En aldeles erfaren herre er hentet til målmandsposten.

Da Miguel Torrecilla tiltrådte tidligere på sæsonen som sportsdirektør, udtalte han, at han ville købe en forstærkning til hver position. Og han er godt på vej til at indfri sit løfte. Seneste tilføjelse er den erfarne målmand Manu Herrera.

Manu, som han kaldes, skifter gratis fra Real Zaragoza, og har underskrevet en kontrakt gældende for den kommende sæson, med mulighed for forlængelse. Manu er 34 år, og startede sin karriere hos Real Madrid C tilbage i 2000. Siden har han spillet i bl.a. Palamos, Levante, Eibar, Alcarcon og Elche. Han kom til Zaragoza i 2015. Manus karrieremæssige højdepunkt kom i 2013, da han vandt Trofeo Ricardo Zamora, for at have lukket færrest mål ind i den netop overståede sæson (0,64 pr kamp). På det tidspunkt spillede Manu i Elche.

Manu's første interview med klubben kan findes her

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4