Real Betis Support Danmark

Betis 0-0 Deportivo (2. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 21:38

Adáns 100 kamps jubilæum, og sæsonens første hjemmekamp, blev også til sæsonens første point.

Startopstilling

 • Adán
 • Piccini
 • Durmisi
 • Pezzella
 • Mandi
 • Petros
 • Fabián
 • Felipe Gutiérrez
 • Joaquín
 • Sanabria
 • Rubén Castro

Kampen
Fra kampens start var hjemmeholdet mest dominerende. På trods af dette bød første halveg ikke på de store chancer, og halvegen var derfor noget af en langgaber. Bl.a. Joaquin forsøgte sig et par gange, men han manglede skarphed, og havlegen sluttede derfor 0-0.

2. halveg bød på lidt mere spændning, og stadigvæk med Betis som det mest dominerende hold. Deportivos største chance tilfaldt Bruno Gama, men Adán reddede hans forsøg. Henimod kampens slutning fik Durmisi en god mulighed, men heller ikke hans forsøg gik i mål, og kampen sluttede derfor 0-0. Dermed har Betis sikret sig sæsonens første point.

Næste opgave i la Liga for Betis er på udebane imod Valencia.

1 kommentar

 1. User

  LokeNic

  Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 3 Dude, this is really cool! You definitely come with awesome articles. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4