Real Betis Support Danmark

Betis 1-0 Malaga (6. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 23:38

Efter nederlaget imod ærkerivalerne fra Sevilla CF, kom Betis tilbage på sporet imod Malaga.

Startopstilling

 • Adán
 • Rafa Navarro
 • Pezzella
 • Piccini
 • Bruno
 • F. Gutiérrez
 • Musonda
 • Petros
 • Joaquín
 • R. Castro
 • Álex Alegría

Kampen
Gæsterne fra Malaga startede kampen bedst, men efter en ti minutters tid kom Betis meget bedre med. Efter tyve minutter led hjemmeholdet et alvorligt knæk, da Pezzella blev skadet, og måtte lade sig udskiffte. Pezzellas skade tog dog ikke modet fra hjemmeholdet, for kort efter headede Joaquin Betis foran til et nul. Kort efter havde gæsternes Kuzmanovic en stor chance, men Betis fik afværget. 

2. halveg var knapt nok fløjtet igang, før Alex Alegria fik en stor chance. Uheldigvis blev Alegrias forsøg afværget. Men Betis gav ikke op. Malaga spillede dog meget hårdt, og Betis spillere modtog mange knubs, og bl.a. Joaquin fik lappet et hul i hovedet. Som en anden kriger kæmpede han dog videre. Der kom ikke flere mål i kampen, og Betis hev dermed sæsonens anden sejr i land.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4