Real Betis Support Danmark

Betis 2-2 Granada (4. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 22:20

Med et flot comeback sikrede Betis sig point for tredje kamp i træk.

Startopstilling

 • Adán
 • Piccini
 • Pezzella
 • Durmisi
 • Aissa Mandi
 • Brasanac
 • Fabián
 • Petros
 • Álex Alegría
 • Joaquín
 • R. Castro

Kampen
Kampens første mål kom efter et lille kvarter, da Mehdi Carcela modtog bolden i banens højre side, tog et træk ind i feltet, og bankede gæsternes føring ind bag Adán. Efter en halv times tid blev gæsternes føring udbygget, da Alberto Bueno firsttimede på en løs bold lidt udenfor feltet, og øgede gæsternes føring til 0-2. Den føring holdt bare tre minutter, da Alex Alegría headede et Ruben Castro indlæg ind bag Granadas målmand. Målet var samtidig Alegrias første for Betis førstehold.

Små ti minutter inde i 2. halveg modtog Granadas sit andet gule kort på få minutter, og Granada måtte spille den sidste halve times tid med en mand i undertal. Bare fem minutter senere kom forløsningen for Betis, da Alegria scorede sit holds andet scoring, og udlignende til 2-2. I kampens slutfase begik Adán straffespark, men selvom Granada havde tre muligheder, klarede Betis skærene og kampen sluttede 2-2.

Highlights


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4