Real Betis Support Danmark

Donk skifter fra Galatasaray

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 20:54

Kort før transfervinduet lukkede i, er hollandske Ryan Donk hentet for at styrke defensiven.

Sommerens sidste forstærkning er faldet på plads. Der er tale om hollandske Ryan Donk, født i 1986, der skifter på en lejeaftale fra tyrkiske Galatasaray. Lejeaftalen gælder for hele den kommende sæson, og indeholder desuden en købsoption.

Ryan Donk prøvet kræfter med fodbolden i flere forskellige lande, og har bl.a. spillet i hollandske AZ Alkmaar, engelske West Bromvich Albion, belgiske Club Brugge, og altså senest tyrkiske Galatasaray. Donk kan både bruges som centerforsvar og defensiv midtbane, og har fået trøjenummer 15.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4