Real Betis Support Danmark

Durmisi indlagt på hospitalet

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 22:42

Efter lokalopgøret imod Sevilla blev Riza Durmisi indlagt på hospitalet. Han er dog udskrevet igen.

I dagene optil sæsonens første lokalopgør imod Sevilla har Riza Durmisi følt sig skidt tilpas, men han ville selv spille, og han fik derfor nogle piller fra klublægen til at bekæmpe sygdommen med. Durmisis krop har dog reageret negativt på medicinen, og har derfor medført at danskeren har følt sig skidt tilpas. Det udtaler spillerens agent til bold.dk.

Hotelopholdet var godt for Durmisi, for han blev kort efter udskrevet, men meldes ude til kampen imod Malaga.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4