Real Betis Support Danmark

Sanabria nomineret til Golden Boy

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 23:49

Den italienske sportsavis Tuttosport har offentliggjort sin prestigefyldte Golden Boy-liste, og i år er der en Betis spiller at finde på listen.

Hvert år udvælger den italienske sportsavis de 40 mest lovende spillere under 21 år, den såkaldte "Golden Boy". Blandt tidligere vindere er bl.a. Messi, Rooney og Agüero. Golden Boy 2016 er avisens 14. udgave af prisen.

I år er bl.a. Manchester Uniteds Marcus Rashford, Tottenhams Delle Alli, Real Madrids Marco Asenio og Bayern München duoen Renato Sanches og Kingsly Coman i blandt de nominerede. I det fine selskab er altså også Tonny Sanabria, der skiftede til Betis i sommerens transfervindue.

Vinderen udpeges ved en afstemning i blandt de 30 mest profilerede sportsmedier i Europa. Kendte aviser som bl.a. franske L'Equipe, spanske Marca og tyske Bild er blandt de udvalgte.

Hele listen over de nominerede kan findes her

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4