Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Sevilla CF 1-0 Betis (5. spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Sevilla CF 1-0 Betis (5. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 22:33

Sæsonens første Sevilla derby endte med et knebent nederlag til gæsterne fra Betis.

Startopstilling

 • Adán
 • Bruno
 • Piccini
 • Pezzella
 • Durmisi
 • Petros
 • Brasanac
 • Joaquín
 • F. Gutiérrez
 • R. Castro
 • Álex Alegría

Kampen
Fra kampens start var spillet hårdt, og specielt på midtbanen blev der udkæmpet flere slag. Chancerne var der derimod ikke mange af, og kampens dommere havde derfor rigeligt at se til. Ingen af holdene fik scoret, og halvegen sluttede derfor 0-0.

Kort efter pausen tog Sevilla spillerne hul på scoringen, da Mercado lige akkurat snittede et frispark, så det snød Adán i Betis målet. 1-0-målet satte gang i gæsterne, og kort efter fik gæsterne da også bolden i kassen, men målet blev underkendt for en noget tvivlsom offside. En kendelse, som gæsternes spillere da også viste sig stærkt utilfredse med. Kampen bød ikke på flere mål, og Sevilla trak sig derfor sejrrigt ud af sæsonens første lokalopgør.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4