Real Betis Support Danmark

Trøjenumrene for 16/17 er fordelt

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 21:04

Vanen tro har sommerens transfervindue betydet mange nye tilføjelser, og de har alle nu fået tildelt deres trøjenumre.

Set med danske øjne bør der lægges specielt mærke til trøjen med nummer 14, der fremover vil bæres af danske Riza Durmisi. Af andre nye tilføjelser kan nævnes: Felipe Guiterrez (nr. 6), Jonas Martin (nr. 8), Tonny Sanabria (nr. 9), Nahuel (nr. 11), Zozulia (nr. 18), Mandi (nr. 23) og Manu Herrera (nr. 25). Derudover er bl.a. Rafa Navarro blevet hentet op fra reserveholdet. Han har fået trøjenummer 2.

Fordelingen af trøjenumre kan findes her

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4