Real Betis Support Danmark

Valencia 2-3 Betis (3. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 30. september 2016 kl. 21:59

På trods af at have sat en 2-0 føring over styr, sikrede gæsterne sig de tre point i overtiden.

Startopstilling

 • Adán
 • Durmisi
 • Pezzella
 • Piccini
 • Aissa Mandi
 • Petros
 • Brasanac
 • Fabián
 • Joaquín
 • R. Castro
 • Álex Alegría

Kampen
Kampens indledning bølgede frem og tilbage, med chancer til begge hold. Efter en god halv times spilletid kom kampens første scoring. Noget overraskende tilfaldt kampens første scoring gæsterne fra Betis. Et indlæg fra Piccini havnede hos Ruben Castro, der snød sin modstander og satte bolden i målhjørnet til kampens første scoring. 0-1 var også resultatet ved pausefløjtet.

Kort efter pausefløjet gjorde hjemmeholdet opgaven noget sværrere for sig selv, da Enzo Perez modtog sit andet gule kort for en tackling på Durmisi. På trods af Perez hårde tackling kom Durmisi hurtigt på benene igen, og det viste sig kort efter at være heldigt for gæsterne. Kort efter sendte Durmisi nemlig en aflevering videre til Joaquin, der flot øgede til 0-2. På trods af en mand i undertal, og bagude med to mål, gav Valencia ikke op. Med to scoringer på otte minutter, af først Rodrigo og siden Garay, havde Valencia bragt spændingen tilbage i kampen, og reduceret til 2-2.

I kampens afsluttende fase tilsmilede heldet dog Betis, da Piccini atter afleverede til Castro, der scorede til slutresultatet 2-3. Dermed sikrede Betis sig sæsonens første sejr i tredje forsøg.

Highlights


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4