Real Betis Support Danmark

Real Sociedad 1-0 Betis (7. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 1. oktober 2016 kl. 00:24

Et tandløst Betis indkasserede sæsonens tredje nederlag i la Ligas 7. spillerunde.

Startopstilling

 • Adán
 • Bruno
 • Pezzella
 • Álex Martínez
 • Piccini
 • Gutiérrez
 • Petros
 • Ceballos
 • Álex Alegría
 • Castro
 • Joaquín

Kampen
Fra første fløjt blev Betis midtbane overmatchet af Sociedads defensiv. Hector og Martinez fik lukket godt ned for specielt Petros og Ceballos. Allerede tidligt i kampen, kom Sociedad derfor frem til flere store chancer, men Betis sidste skanse formåede at holde gæsterne inde i kampen. Lidt endnu i hvert fald. 1. halveg endte derfor uden mål.

Sociedads pres fortsatte fra starten af 2. halveg, og efter små tyve minutter, bragte Sociedad sig, ikke overraskende, foran. Det var mexicanske Carlos Vela, der sørgede for hullet på bylden. Oplægget kom fra Mikel Oyarzabal. I resten af kampen havde hjemmeholdet nærmest monopol på bolden, og skabte flere gode chancer, men muren Adán forhindrede at Betis nederlag blev større.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4