Real Betis Support Danmark

Betis 1-6 Real Madrid (8. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 21. oktober 2016 kl. 14:30

Klasseforskellen var tydelig i rundens opgør, hvor de hidtil ubesejrede Real Madrid var på besøg på Estadio Benito Villamarín.

Opstilling

 • Adán
 • Piccini
 • Pezzella
 • Mandi
 • Durmisi
 • Brasanac
 • Petros
 • Jonas
 • Joaquin
 • Alegria
 • Castro

Kampen
Fra første fløjt var forskellen tydelig imellem de to mandskaber, og Real Madrid skulle da heller ikke bruge mange minutter, før de havde bragt sig foran. Kampuret havde blot rundet d. 4. minut, da Toni Kroos indlæg ramte Varanes pande, som headede 1-0 føringen ind bag Adán. Efter en halv times spilletid var Toni Kroos atter på spil. Denne gang var det dog ikke Varane, men hans landsmand Benzema, der modtog bolden. Og Benzema viste sikkerhed, og øgede til 0-2. Efter 39 minutter var Benzema på spil igen, men denne gang fik Betis defensiv afværget franskmandens forsøg. Benzemas kollega Marcelo var dog hurtigt over bolden, og udbyggede Real Madrids føring til 3-0. Kort før pausefløjtet viste Real Madrid igen hvorfor de er at finde blandt verdensbedste fodboldhold. Verdensstjernen Cristiano Ronaldo og hans landsholdskammerat Pepe spillede flot sammen, inden bolden havnede hos spanske Isco, der scorede til pausestillingen 0-4.

Efter ti minutter af 2. halveg fik hjemmeholdet pyntet lidt på resultatet, da Cejudo scorede sit holds første mål. Målet hjalp dog ikke meget for Betis, for kort efter at kampuret havde rundet det 60. minut, udbyggede Isco gæsternes føring til 5-1. Små ti minutter før tid lukkede og slukkede Cristiano Ronaldo kampen med sin scoring til slutresultatet 1-6. Betis næste opgave er på fredag imod Osasuna.

Highlights

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4