Real Betis Support Danmark

Deportivo la Coruña er sæsonens første modstander i pokalen

Del

Skrevet af David Lose - fredag 21. oktober 2016 kl. 14:10

Betis indtræder i sekstendedelsfinalen af Copa del Rey.

Den 30. november begynder Copa del Rey 16/17 for Betis, når man hjemme på Estadio Benito Villamarín tager imod la Liga konkurrenterne fra Deportivo la Coruña. Returopgøret spilles tre uger senere, helt præcist d. 21. december, på Deportivos hjemmebane Riazor.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4