Real Betis Support Danmark

Betis 0-1 Espanyol (10. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 14. november 2016 kl. 22:28

Betis blev taberen i endnu et vigtigt bundopgør. Denne gang imod Epsanyol.

Opstilling

 • Adán
 • Aissa Mandi
 • Pezzella
 • Álex Martínez
 • Rafa Navarro
 • F. Gutiérrez
 • Jonas
 • Joaquín
 • Petros
 • Sanabria
 • Ruben Castro

Kampen
Betis var fortsat uden en skadet Riza Durmisi, da Espanyol kom på besøg. Selvom bl.a. Sanabria havde flere gode chancer i den ene ende, og Espanyols Moreno også var tæt på, forblev 1. halveg målløs. Det var ikke mindst takket være storspil af de to holds målmænd. Begge hold gik derfor til pause uden at have scoret.

2. halveg startede som 1. halveg sluttede. Store chancer til begge hold, men ingen kunne få hul på bylden. Efter en times spil kom forløsningen så. Uheldigvis, set med Betis briller, tilfaldt forløsningen gæsterne fra Espanyol, da Diego Reyes hårdt og præcist headede gæsterne foran. På trods af stort pres i resten af kampen, fik hjemmeholdet ikke svaret igen, og indkasserede derfor d. 3. nederlag i fire kampe. Træner Poyet sidder derfor stadig noget usikkert i trænersædet.

Næste opgør for Betis i la Liga er ude imod Villareal.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4