Real Betis Support Danmark

Osasuna 1-2 Betis (9. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 14. november 2016 kl. 22:13

To flotte mål og en dumhed fra Riviere gjorde at Betis trak sig sejrrigt ud af bundopgøret imod Osasuna.

Opstilling

 • Adán
 • Álex Martínez
 • Aissa Mandi
 • Piccini
 • Pezzella
 • Cejudo
 • Petros
 • F. Gutiérrez
 • Jonas
 • Sanabria
 • Joaquín

Kampen
Kampens første minutter blev en jævnbyrdig affære ganske som forventet. Men kort før stadionuret havde rundet tyve minutter, havde den levende legende Joaquin bragt gæsterne foran med 1-0. Målet var seværdigt, da spilleren frækt lobbede bolden over Osasunas målmand. I resten af halvegen havde gæsterne bolden mest, men det var hjemmeholdet, der fik skabt de største chancer.

Kort efter 2. halveg var fløjtet igang gav hjemmeholdets hårde arbejde pote, da Roberto Torres udlignede til 1-1. Efter målet fortsatte tendenserne fra 1. halveg, stadigvæk med Betis som det mest boldbesiddende hold. Kampen lignede derfor længe at den skulle ende uafgjort. I d. 87. minut fik gæsterne en hjælpende hånd, da Osasunas Emmanuel Riviere fik en hjerneblødning og sparkede en liggende Brasanac, der forinden havde hevet franskmanden i trøjen. Riviere modtog derfor sit andet gule kort, og blev smidt ud. Betis pressede yderligere på, og dybt inde i dommerens tillægstid faldt kampens afgørelse så. På et direkte frispark scorede Felipe Gutierrez sit første mål for Betis.

1-2 blev derfor kampens resultat, og tredje gang blev lykkens gang for Betis, der har tabt de to foregående opgør i la Liga.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4