Real Betis Support Danmark

Poyet er fyret

Del

Skrevet af David Lose - mandag 14. november 2016 kl. 23:04

Efter små fire måneder i spidsen, er den tidligere Chelsea-spiller nu fortid som træner for Betis. Hans afløser er allerede på plads.

I sommers blev Gustavo Poyet hentet ind som erstatning for Juan Merino i det brandvarme trænersæde i Betis. Poyet nåede blot at stå i spidsen for Betis i 11 officielle kampe, der blev til seks nederlag, tre sejre og to uafgjorte. Fyringen af Poyet betyder samtidig at samarbejdet med hans stab (Maurico Taricco, Charlie Oatway & Andy Beasley) også ophæves.

Klubben kommer ikke til at undvære en træner særligt længe, for samtidig med at fyringen af Poyet og hans stab blev offentliggjort, blev hans afløser også præsenteret.

Afløseren som Betis træner bliver den 40 årige Victor Sanchez del Amo. Victor Sanchez har tidligere været cheftræner Deportivo og senest i Olympiakos. Sanchez har desuden været assistentræner hos Betis ærkerivaler fra Sevilla CF. Sanchez mest succesrige tid som træner var fra 2013 til 2015 i Olympiakos, hvor det blev til to græske mesterskaber samt en pokalsejr.

Som aktiv spiller var Sanchez bl.a. i Real Madrid hvor han var med til at vinde den europæiske Super Cup i 1998 og ligaen i 1997. Sanchez var også i Deportivo, som også blev et pokalrigt ophold. i hans tid i Deportivo blev det nemlig til hele fire pokaler, To gange spansk Super Cup (2000 og 2002), en la Liga sejr i 2002 samt en Copa del Rey sejr i 2002.

Victor Sanchez har underskrevet en kontrakt gældende indtil 2018.

Victor Sanchez præsentation:

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4