Real Betis Support Danmark

Villareal 2-0 Betis (11. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 14. november 2016 kl. 22:42

Med to torpedomål sænkede Den gule ubåd den lækkende jolle fra Sevilla.

Opstilling

 • Adán
 • Aissa Mandi
 • Pezzella
 • Álex Martínez
 • Piccini
 • Jonas
 • Cejudo
 • Petros
 • F. Gutiérrez
 • Sanabria
 • Joaquín

Kampen
Kampen startede som om begge hold ikke rigtigt viste, hvordan de skulle gribe den an. Kampens indledning blev derfor en noget rodet affærre, hvor ingen rigtigt prøvede på noget. Efter 22 minutter ændrede dette sig dog drastisk, da hjemmeholdets Trigueros scorede kampens første mål på et spark fra distancen. Målet var samtidigt Villareals mål nr. 500 hjemme på El Madrigal. Kort efter havde Villareal en stor mulighed for at udbygge føringen, men Betis Mandi fik afværget. Resten af halvegen fortsatte Den gule ubåd sit bombardement på Betis tropper.

2. halveg fortsatte i samme dur, og der da da også blot spillet otte minutter af 2. halveg, før hjemmeholdet havde udbygget deres føring. Også denne gang på et flot langdistance drøn. Denne gang kom målet dog fra Roberto Soriano. Sorianos mål tog den sidste bid af håb fra gæsterne, og heller ikke tre udskiftninger hjalp på det.

Kampen endte 2-0 til hjemmeholdet fra Villareal, og Betis spillere kan nu se frem til en påkrævet landskampspause.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4