Real Betis Support Danmark

Betis 2-0 Las Palmas (12. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 26. november 2016 kl. 23:13

Victor Sanchez fik den bedst mulige start på sin karriere som Betis træner.

Kampen

Riza Durmisi var fortsat ikke blevet kampklar, men heldigvis kunne hans holdkammerater klare sig uden danskeren. Kampens start var en tæt affære med gode chancer til begge hold. Begge hold var tæt på, men det var hjemmeholdet, der først havde heldet med sig. Efter en halv times tid satte den levende klublegende Joaquin sin holdkammerat Bruno op, der flot headede hjemmeholdet foran. Og kort før pausefløjtete var Joaquin så på spil igen. Joaquin spillede Mandi fri, der udbyggede hjemmeholdets føring til 2-0.

I anden halveg tog holdene det mere roligt, og halvegen var derfor mere chancefattig. Selvom gæsterne kom frem til flere gode chancer, forsvarede hjemmeholdet sig godt, og holdt gæsterne fra at score.

Highlights


Startopstilling

  • Adán
  • Piccini
  • Pezzella      Mandi
  • Martínez
  • Bruno
  • Petros
  • Donk
  • Ceballos
  • Joaquín
  • Castro

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4