Real Betis Support Danmark

Eibar 3-1 Betis (13. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 26. november 2016 kl. 23:35

Durmisi var tilbage i truppen, men han kunne desværre ikke gøre noget ved Betis nederlag.

Opstilling

 • Adán
 • Martínez
 • Bruno
 • Mandi
 • Pezzella
 • Piccini
 • Ceballos
 • Donk
 • Petros
 • Castro
 • Joaquín

Kampen

Fra kampens start var hjemmeholdet dominerende, og Betis havde svært ved at komme med i kampen. Efter et kvarters tid kom kampens afgørende handling, da Betis spilleren Piccini fik direkte rødt for en nødbremse på Eibars Inui. Udvisningen var noget af en mavepuster for gæsterne, der mindre end ti minutter senere havde indkasseret to mål. Det første blev sat ind på det efterfølgende frispark af Pedro Leon. Og bare fire minutter efter udbyggede Sergi Enrich Eibars føring til 2-0. Dette var også stillingen da holdene gik til pause.

Betis kom bedre med i anden halveg, og fik holdt Eibar fra fadet. I det 84. minut fik gæsterne en lille smule håb tilbage, da Castro reducerede til 1-2. Men kort efter blev det sidste håb slukket, da Kike scorede til kampens resultat 3-1. Kampen var Betis femte nederlag i sæsonens første syv udekampe.

Highlights kan findes her

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4