Real Betis Support Danmark

Betis 1-0 Deportivo (Copa del Rey 4. )

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 30. november 2016 kl. 21:53

Det blev en ganske godkendt start på Copa del Rey 16/17 for Betis.

Opstilling

 • Dani Giménez
 • Piccini
 • Mandi
 • José Carlos
 • Donk
 • Brasanac (Fabián 86)
 • Jonas Martin (Bruno 63)
 • Felipe Gutiérrez
 • Durmisi
 • Álex Alegría
 • Sanabria (Joaquín 63)

Kampen
Betis viste fra start mest initiativ, og satte sig på bolden. Det gav pote, og betød også flere gode chancer til hjemmeholdet i kampens indledende fase. Efter 19 minut gav Betis pres pote, da tilbagevendte Durmisi tog et flot løb op af kanten, og sendte bolden ind i hovedet på Sanabria, der stod godt foran gæsternes mål. Sanabria headede flot sit første, og kampens første, i kassen til en 1-0 føring til hjemmeholdet. Kort efter var Betis tæt på at udbygge føringen, men Gutierrez forsøg blev afværget. Igen godt efter var Deportivo tæt på at reducere, men Sidneis forsøg gik tæt forbi. Henimod halvegens slutfase blev kampen mere jævnbyrdig.

2. halveg fortsatte på samme måde, men med Betis en smule mere tilbageholdende. Sanabria var velspillende og satte flere gange gæsternes defensiv på prøve, men det blev desværre ikke til flere scoringer for den unge spiller, da han i d. 63. minut blev erstattet af Joaquin. I kampens slutfase pressede Deportivo på for det udlignende mål, men Betis fik holdt stand, og sikrede sig derfor et godt udgangspunkt forud for returopgøret om en lille måneds tid.

Highlights


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4