Real Betis Support Danmark

Betis 1-0 Atletic Bilbao (15. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - fredag 16. december 2016 kl. 22:16

Betis fik bygget videre på sidste rundes gode resultat, og hev en smal sejr i land.

Startopstilling

 • Adán
 • Ryan Donk
 • Aissa Mandi
 • José Carlos
 • Pezzella
 • Ceballos
 • Durmisi
 • Joaquín
 • Piccini
 • Castro
 • Sanabria

Kampen
Fra start satte Betis sig på kampen, og der var ikke spillet mange minutter før Durmisi forsøgte sig udefra. Danskerens forsøg gik dog desværre lige forbi stolpen. Efter et kvarters tid fik makkerparret Castro-Sanabria atter vist prøver på deres velfungerende samarbejde, og førstnævnte fik sidste fod på bolden, og kunne bringe hjemmeholdet foran 1-0. Der skete ikke det store i resten af halvegen, og Betis kunne derfor gå til pause med en føring.

2. halveg blev noget af en dødssejler uden initiativ fra begge mandskaber. Hjemmeholdet overlod initiativet til gæsterne, og gæsterne viste ikke meget spillevilje. Der kom derfor ikke flere mål i kampen, og Castros scoring gjorde derfor udfaldet i denne rundes opgør.

Dermed mangler Betis et enkelt opgør d. 16. imod Alaves, inden de kan gå på en kort juleferie.

Highlights


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4