Real Betis Support Danmark

Alaves 1-0 Betis (16. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. januar 2017 kl. 23:13

Årets sidste la Liga kamp endte desværre uden point for gæsterne fra Betis.

Opstilling

 • Adán
 • Pezzella
 • Durmisi
 • José Carlos
 • Álex Martínez
 • Aissa Mandi
 • Joaquín
 • Ceballos
 • Ryan Donk
 • R. Castro
 • Sanabria

Kampen
Fra første kampfløjt viste hjemmeholdet mest engagement, og fik hurtigt tilkæmpet sig overtaget. Det var dog først godt halvvejs i 1. halveg, at kampens første store chance kom. Men heldigvis for gæsterne gik Camarasas forsøg forbi mål. Forsøget fik Betis spillere til at komme bedre ind i kampen. Deres spil var dog mere defensivt end offensivt præget. Der kom et par chancer til i halvegen, men kampens største, og sørgeligste, begivenhed, var da Joaquin måtte forlade banen skadet. Dermed er hans 2016, formegentlig slut.

Gæsterne kom bedre med fra 2. halveg, men Alaves spil var farligere. Efter en lille times spil kom kampens afgørelse så. Alaves Deyverson var hurtigere en Mandi, og vandt duellen imod Adán. 1-0 til hjemmeholdet.  Henimod kampens slutning fik begge hold chancer, men ingen af dem blev til, også sluttede Betis la Liga året af med et nederlag.

Næste opgør for Betis er returopgøret i la Liga imod Deportivo.

Highlights


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4