Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Betis 2-0 Leganes (17. spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Betis 2-0 Leganes (17. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. januar 2017 kl. 23:54

2017 startede på den bedst tænkelige måde for de grøn- og hvidstribede.

Kampen
I kampens indledende fase forsøgte begge mandskaber sig med et høj pres, hvilket ledte til mange fejl og en noget rodet begyndelse. Langsomt, men sikkert begyndte hjemmeholdet at få bedre styr på kampen, og blev det kontrollerende hold. Hjemmeholdets første chance var et frispark fra Durmisi, men hans forsøg gik forbi. På trods af spilovertaget, blev det ikke til mange chancer, men bolden var primært på gæsternes banehalvdel. Betis spilovertag led et alvorligt knæk kort før pausefløjtet, da Sanabria blev båret fra banen.

Betis spillestil ændrede sig fra 2. halvegs start, hvor hjemmeholdet spillede langt mere direkte, og viste langt mere angrebsvilje. Det lugtede derfor allerede tidligt i halvegen af et snarligt mål. Tilskuerne skulle da også kun vente i fem mniutter af halvegen, før kampens første mål kom. Ceballos lavede en drømmeaflevering til Castro, der flot fik scoret kampens første mål. Kort efter havde gæsterne en stor chance, men deres forsøg gik forbi. Et lille kvarter senere blev endnu en Betis spiller skadet. Denne gang var det Navarro, der blev erstattet af Piccini. Bare et par minutter senere kunne Jonas Martín haave scoret sit første Betis mål, men uheldigvis gik hans forsøg forbi. Bare fem minutter før slutfløjtet fik Betis så endelig lukket kampen, da førnævnte Piccini øgede til 2-0, der også blev kampens resultat.

Opstilling

Adán; Navarro (Piccini 70.), Bruno, Pezzella, Carlos, Durmisi; Petros (Brasanac 65.), Martin, Ceballos; Sanabria (Alegria 36.) og Castro.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4