Real Betis Support Danmark

Deportivo 3-1 Betis (Copa del Rey)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. januar 2017 kl. 23:31

På trods af et godt udgangspunkt, er Betis færdige i denne sæsons udgave af Copa del Rey.

Opstilling

 • Dani Giménez
 • Piccini
 • Bruno
 • Mandi (Rubén Castro 66)
 • Pezzella
 • Durmisi
 • Donk (Felipe Gutiérrez 82)
 • Petros (Jonas Martin 66)
 • Dani Ceballos
 • Álex Alegría
 • Sanabria

Kampen
Begge hold startede kampen med højt pres, og holdene havde derfor svært ved at komme frem til de store chancer. Ved kampens første chance, kom dog kampens første mål. Efter ti minutter blev et Deportivo frispark sendt ind i boksen til Arribas, og hjemmeholdet havde derfor allerede indhentet Betis fordel fra den første kamp. Målet fik hjemmeholdet endnu længere frem på banen, og de satte sig derfor på kampen. Efter et kvarters tid skiftede kampen dog karakter, da Betis kom bedre med i kampen. Specielt kanterne med Durmisi og Piccini var en trussel. Der kom ikke flere mål i kampen, og holdene gik derfor til pause med stillingen 1-0.

2. halveg startede på samme måde som første: Deportivo som det mest aggresive, og med en scoring efter få minutter. Atter engang kom hjemmeholdets mål efter en dødbold, som i første omgang blev clearet, men i 2. omgang blev sat ind af Lusinho. Så stod det 2-1 samlet. Bare fem minutter senere lignede det at det sidste lys blev slukket, da Ryan Babel øgede til 3-1. Gæsterne ville det dog anderledes. Et kontraangreb blev startet af Durmisi, og bolden endte hos Piccini, der dermed reducerede til 3-1.

Målet blev desværre kampens sidste, og dermed er Betis færdige i denne sæsons udgave af Copa del Rey.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4