Real Betis Support Danmark

Musonda vender tilbage til Chelsea

Del

Skrevet af David Lose - mandag 9. januar 2017 kl. 23:35

Klubberne er blevet enige om at ophæve spillerens lejekontrakt.

I foråret var Musonda udlejet med så stor succes til Betis, at hans lejeophold i sommers blev forlænget, så det gjaldt for hele den kommende sæson. Successen er desværre udeblevet, bl.a. også pga. spillerens knæproblemer, så Chelsea og Betis er blevet enige om at ophæve samarbejdet et halvt år før tid.

Charly Musonda fik blot en enkelt optræden for Betis i efterårssæsonen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4