Real Betis Support Danmark

Atletico Madrid 1-0 Betis (18. spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 23. januar 2017 kl. 09:14

Betis kæmpede bravt, men måtte desværre indkassere et smalt nederlag til topholdet fra Atletico Madrid.

Opstilling

Adán, Piccini, Pezzella, Donk José Carlos (Nahuel 69), Durmisi; Brasanac (Joaquín 65), Dani Ceballos, Jonas Martin; Álex Alegría (Zozulia 81) og Rubén Castro

Kampen
Riza Durmisi var atter tilbage i startopstillingen, som igen var i en defensiv 5-3-2. På trods af dette, fik hjemmeholdet dog tidligt hul på gæsternes defensiv, da Gaitan allerede efter otte minutter kunne bringe Atletico foran 1-0. Efter målet fortsatte hjemmeholdets dominans, men de manglede dog skarphed, så der kom ikke flere mål før pausen.

2. halveg blev lige så chancefattig som første, og selvom Betis kom bedre med i kampen, blev det ikke til flere mål. Det var dog bestemt et godkendt resultat, taget de to holds ligaplaceringer i mente.

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4