Real Betis Support Danmark

Betis 0-0 Sporting Gijon (19. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 25. januar 2017 kl. 09:07

Hjemmeholdet havde svært ved at bryde igennem gæsternes defensiv, også endte kampen som den startede 0-0.

Kampen
Hjemmeholdet stillede atter op i en defensiv 5-3-2-formation, der desuden havde givet plads til Roman Zozulia for første gang i denne sæson. Kampen startede med begge hold spillende meget passivt, og der skete derfor ikke det store i kampens indledende fase. Kampens første store chance tilfaldt Durmisi, men hans forsøg blev reddet til hjørnespark. Kort efter havde Durmisi atter en stor chance, men denne gang røg hans forsøg i sidenettet. Langsomt satte Betis sig altså på spilovertaget, men de havde fortsat svært ved at bryde igennem Sportings defensiv. Når Sporting forsøgte sig, var det oftest på kontraangreb. Hen imod halvegens slutning havde Betis endnu en stor chance, men denne gang gik Donks forsøg forbi.

2. halveg fortsatte på samme måde, men stadigvæk uden at nogle af holdene for alvor blev farlige. Kort inde i halvegen forsøgte hjemmeholdets træner Victor Sanchez at forsøge sig med en dobbelt udskiftning. Zozulia og Brasanac blev erstattet af Alex Alegria og Petros. Kort efter kom gæsternes største chance, da Durmisis aflevering til Adán blev for kort, men heldgivis gik Cops forsøg på stolpen. Faren var afværget. I kampens slutfase pakkede Sporting sig endnu mere sammen, og kampen endte derfor uden mål. Ikke mindst et trist resultat for tilskuerne.

Highlights

Opstilling
Adán; Piccini, Bruno, Donk, Pezzella, Durmisi; Brasanac (Petros 52), Jonas Martin (Nahuel 83), Dani Ceballos; Zozulia (Álex Alegría 52) og Rubén Castro

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Strict Standards: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4