Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Betis 1-1 FC Barcelona (20. Spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Betis 1-1 FC Barcelona (20. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - onsdag 1. februar 2017 kl. 21:09

Betis var tæt på sejren, men måtte til slut "nøjes" med det ene point imod storholdet FC Barcelona.

Kampen

Noget overraskende havde Betis træner Victor Sanchez fundet plads til de to nyeerhvervelser, Pardo og Tosca, i dagens startopstilling.  Barcelona startede kampen mest aggresivt, men Betis fik kæmpet sig godt tilbag, og fik spillet sig varme. Det var da også Betis, der fik tilkæmpet sig kampens første store chance, men Castros forsøg blev reddet af Ter Stegen. Kort efter var Ceballos tæt på at bringe hjemmeholdet foran, men endnu engang klarede Ter Stegen skærene. Henimod halvegens slutning havde Betis tilkæmpet sig spilovertaget.

2. halveg startede med de samme 22 spillere, og stadigvæk med Betis som det dominerende hold. Kort inde i halvegen havde Betis ad to omgange mulighederne for at bringe hjemmeholdet foran. Men først stod den ene stolpe i vejen for Castros forsøg, og den anden gang var det Ceballos tur til at ramme træværket. Kort efter fik Betis dog heldigvis hul på bylden. Durmisi sendte et hjørnespark ind til Donk, hvis forsøg kun blev halvklaret af Ter Stegen, og Alex Alegria var hurtigt over returen, og kunne, noget overraskende bringe Betis foran 1-0. Kort efter kom kampens dommer, der ikke havde sin skarpeste dag, i fokus, da han fejlagtigt underkendt et Barcelona mål, der blev sparket ud af Betis mål, selvom bolden var lant over stregen. Dommeren havde dog tidligere i kampen underkendt et straffespark til Betis, så det var ikke fordi han favoriserede nogle af holdene. Kort før slutfløjtet reddede Barcelona sig dog det ene point, da Suarez fik overlistet Adán. Målet blev kampens sidste, og den endte derfor 1-1.

Opstilling

Adán; Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi; Petros (Rafa Navarro 85), Rubén Pardo (Donk 69), Dani Ceballos; Álex Alegría (Nahuel 85) og Rubén Castro

Highlights


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 183 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4