Real Betis Support Danmark

Opdatering fra bestyrelsen

Del

Skrevet af David Lose - lørdag 18. februar 2017 kl. 19:47

I mandags afholdte Real Betis Dinamarcas bestyrelse vores halvårlige bestyrelsesmøde, og det blev lagt flere spændende planer for fremtiden.

Kære Beticos

Så er vi kommet godt ind i 2017 og bestyrelsen for Real Betis Dinamarca har haft årets første møde.

På mødet er der aftalt at vi vil arbejde på at få produceret en ny portion halstørklæder med et nyt og frisk design. Vi vil arbejde på et fælles arrangement til april. Vi vil fortsat arbejde for at udbrede kendskabet til Real Betis i Danmark.

Vi vil fortsat tilbyde hjælp og ofte rabat på billetter til kampe på Estadio Benito Villamarin og vil også nogle gange kunne hjælpe med billetter til kampe på udebane. Vi vil igen i år deltage til Fan Cup. Vi vil fortsætte med at opdatere med relevante Betis nyheder. Vi håber på at der vil komme endnu mere aktivitet fra medlemmer/følgere. Vi håber på at Betis vinder rigtigt mange kampe og i særdeleshed vinder på Lørdag over Sevilla. I forbindelse med denne kamp, vil der være konkurrence med mulighed for at vinde en eksklusiv præmie.

Vi håber at I alle vil støtte op om arbejdet og hjælpe med at sprede kendskabet til Betis. Får at give foreningen de bedste muligheder for at fortsætte arbejdet håber vi at så mange som muligt, vil indbetale det årlige kontingent på 50 kr. til foreningskontoen.

Reg: 1551

Konto: 10990300

Musho Betis

Bestyrelsen for Real Betis Dinamarca

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4