Real Betis Support Danmark

Betis 0-0 Valencia (22. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - tirsdag 21. februar 2017 kl. 21:19

Hjemmeholdet fortsatte den ubesejrede stime på hjemmebane under den nye træner Victor Sanchez.

Kampen
Hjemmeholdet startede kampen godt, og kom allerede efter syv minutter frem til kampens første store chance. Ruben Castro forsøgte sig udefra, men desværre gik hans forsøg på træværket. Efterfølgende kom gæsterne bedre med i kampen, og holdene var meget jævnbyrdige. Begge hold kom frem til gode chancer, men defensiverne stod stærk, og holdene gik derfor til pause uden at have scoret.

Det var de samme 22 spillere, der blev sendt på banen efter pausen. Kort efter halvegens start kom Betis bedste chance i kampen. Petros modtog bolden lidt udenfor feltet, tog et par driblinger og trykkede af. Men bolden gik på stolpen, og røg ud i spil igen. Henimod kampens slutning gik virkede Valencia tilfredse med det ene point, og gik derfor en anelse ned i gear. Kampens sidste chance kom efter et oplæg fra Durmisi, der lagde bolden ind over til Castro, der skød på mål. Valencias målmand Alves klarede frisag, og dermed endte kampen som den startede - 0-0.

Opstilling
Adán; Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi; Petros (Jonas Martin 73), Rubén Pardo, Dani Ceballos; Álex Alegría (Sanabria 73) og Rubén Castro

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4