Real Betis Support Danmark

Granada 4-1 Betis (23. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - tirsdag 21. februar 2017 kl. 21:49

Granada havde et ekstra gear i rundens kamp, og udbyggede dermed Betis dårlige statistik på udebane.

Kampen
Ruben Castro fik kampens første chance, men hans forsøg blev afvist af Granadas defensiv. Efter et lille kvarters tid fik hjemmeholdet deres første chance. Et boldtab fra gæsterne satte Granada igang. Bolden endte hos Carcela, der flot tippede bolden over Adán, og dermed bragte hjemmeholdet foran 1-0. Cirka ti minutter senere var hjemmeholdet atter på spil igen. Denne gang fandt Hector sin holdkammerat Ramos, der kraftfuldt kunne heade 2-0 føringen ind bag Adán. Bare fem minutter senere blev tingene endnu værre for gæsterne. Carcela forsøgte sig udefra, og Adan fik afværget i første omgang. Men Pereira var hurtigt over returen, og kunne nemt øge til 3-0.

Fra 2. halvegs start erstattede Betis Donk med Sanabria. Dermed ændrede gæsterne opstilling fra 3-5-2 til 4-3-3. Den taktiske ændring fik gæsternes spil til at flyde bedre. Granada på, den anden side, havde godt styr på kampen, og tog det mere stille og roligt. Midt i halvegen lukkede Ramos dog kampen med sin scoring til 4-0. Kort efter opstod der stor dramatik, da en batalje fik Nahuel og Pereira op i de røde felt, og de to kamphaner begyndte at slås. Begge spillere modtog rødt kort, og begge hold sluttede derfor kampen med ti mand. Med et kvarter igen fik Betis pyntet lidt på resultatet, da Durmisi sendte et hjørnespark indtil Petros, der headede bolden i mål til reduceringen 4-1. Målet blev også kampens sidste, og den endte derfor med et stort nederlag til Betis.

Opstilling
Adán; Piccini (Cejudo 69), Mandi, Donk (Sanabria 46), Tosca, Durmis; Rubén Pardo, Petros, Jonas Martin; Álex Alegría (Nahuel 61) og Rubén Castro

Highlights

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

(Vil ikke blive vist)

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra følgende billede:

Skriv venligst resultatet af regnestykket fra dette billede. =

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4