Real Betis Support Danmark

Betis 1-2 Sevilla CF (24. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 13. marts 2017 kl. 20:09

På trods af stor opbakning fra Real Betis Dinamarca blev det desværre ikke til en sejr for hjemmeholdet i denne sæsons andet "Gran Derbi".

Kampen
Ombygningen af Gol Sur havde begrænset antallet af tilhængere fra udeholdet, så på nær nogle meget små røde prikker rundt omkring på stadion, var Estadio Benito Villamarín klædt helt i grønt og hvidt. Den fantastiske kulisse gav hjemmeholdet medvind, og efter små ti minutter fik de tilkæmpet sig kampens første chance. Durmisi sendte et indlæg ind til Sanabria, der kom tæt på. Kort efter havde Petros en stor chance, men heller ikke han fik scoret. Langsomt som halvegen skred frem kom hjemmeholdet tættere og tættere på at bringe sig foran. Og med små ti minutter til pausefløjtet fik Betis endelig hul på bylden. Durmisi sendte et frispark igennem en fejlplaceret mur og ind bag Rico i gæsternes mål. 1-0 til Betis og de mere end 40.000 tilhængere gik amok. Kort før pausefløjtet var hjemmeholdet atter tæt på, men det blev ikke til flere mål i denne omgang.

Efter pausefløjtet blev de samme 11 spillere sendt på banen for hjemmeholdet, imens gæsterne havde foretaget to udskiftninger. Det var som om at gæsterne havde rystet de værste nerver af sig, og de begyndte for alvor at presse på for udligningen. Ti minutter inde i halvegen kiksede Betis offside-fælde ved en dødbold, og gæsternes Mercado kunne bringe balance i regnskabet. Målet gav gæsterne ekstra gejst, imens det virkede som om hjemmeholdet havde mistet gejsten og luften. Sevillas pres fortsatte, og med et kvarters tid igen blev stadion helt tavst. Ved en chance meget magen til gæsternes første mål fik Iborra prikket føringen ind bag Adán. Gengivelsen viste dog at Iborra var offside, og målet derfor skulle have været underkendt. Hjemmeholdets træner Victor Sanchez tog hurtigt konsekvensen, og sendte Jonas Martin og Alex Alegría på banen i stedet for Tosca og Sanabria. Det hjalp dog desværre ikke, og Betis endte derfor som taberen i "El Gran Derbi", selvom de havde flere muligheder for at lukke kampen i 1. halveg.

Næste opgave er endnu et andalusisk lokalopgør, når Betis skal på besøg hos Malaga.

Opstilling 
Adán; Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca (Jonas Martin 75), Durmisi; Petros (Felipe Gutiérrez 89), Rubén Pardo, Dani Ceballos; Sanabria (Álex Alegría 75) og Rubén Castro

Highlights

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4