Real Betis Support Danmark

Betis 2-3 Real Sociedad (26. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 13. marts 2017 kl. 21:28

Selvom Betis fik kæmpet sig tilbage hele to gange, blev det ikke til to sejre i træk i rundens opgør imod Real Sociedad.

Kampen
Kort efter første fløjt tilkæmpede gæsterne sig kampens første chance. En lille varsel på at kampen skulle blive målrig. Inden stadionuret havde rundet ti minutter havde gæsterne da også bragt sig foran med 0-1. Bautista var målscoreren. Bare syv minutter senere svarede Betis tilbage, da Mandi scorede sit første mål i Betis trøjen. Kort efter led Betis chancer et knæk, da en skadet Jonas Martin måtte erstattes af Sanabria. Betis fortsatte jagten på mål, men det blev desværre hjemmeholdet, der scorede kampens næste mål. Midt i halvegen sendte Xabi Prieto et tordendrøn afsted imod Adán, og bolden sejlede flot op i det ene hjørne, og gæsterne var foran igen. Henimod pausefløjtet havde begge hold gode chancer, men der kom ikke flere mål i halvegen.

Der skulle dog ikke gå mange minutter af 2. halveg, før der atter kom mål. Denne gang var det heldigvis Betis tur, da indskiftede Sanabria headede udligningen i mål på flot arbejde af Ruben Castro. Kort efter fik Joaquin comeback, da han erstattede Petros. Midt i halvegen kunne Xabi Prieto score sit andet, og sit hold tredje, da han med hovedet atter kunne bringe gæsterne foran. Tre forsøg og tre mål. Selvom Betis pressede hårdt på for udligningen henimod kampens slutning, blev det ikke til flere mål i kampen, og Real Sociedad kunne derfor tage hjem fra Estadio Benito Villamarín med tre point.

Opstilling 
Adán; Rafa Navarro, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi; Petros (Joaquín 66), Brasanac (Donk 86), Dani Ceballos, Jonas Martin (Sanabria 21); Rubén Castro

Highlights

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4