Real Betis Support Danmark

Deportivo 1-1 Betis (21. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 13. marts 2017 kl. 21:57

Det der længe lignede en udesejr i den udsatte kamp imellem Deportivo og Betis endte med en pointdeling.

Kampen Det var et velkendt ansigt, der sad på hjemmeholdets bænk, da den tidligere Betis træner Pepe Mel, nu er træner i Deportivo. Kampens første chance tilfaldt gæsterne, men Brasanacs forsøg var for blødt. Betis pressede højt, godt hjulpet på vej af de to backs Durmisi og Piccini. Midt i halvegen skiftede kampen karakter, og nu var det hjemmeholdet, som dominerede. Kort før pausefløjtet kom Deportivo tæt på, men først Andone og dernæst Juanfran havde ikke heldet med sig.

Efter pausefløjtet fortsatte Betis de gode takter fra starten af 1. halveg, og lagde et hårdt pres på Deportivo. I d. 70. minut fik gæsterne langt om længe bolden i kassen, da Piccini fik banket føringen ind bag Lux. Kort efter havde Ceballos en god mulighed for at udbygge føringen, men hans forsøg gik langt forbi. Det lignede derfor længe at Betis skulle tage de tre point med hjem til Sevilla, men i kampens tillægstid fik Pezzella klodset væltet Borges, og dommeren pegede på pletten. Borges omsatte selv det efterfølgende straffespark, og bankede sikkert bolden ind bag Adán. Kort efter blev kampen fløjtet af, og Pepe Mels tropper stajl derfor de to point fra sin tidligere klub.

Opstilling 
Adán; Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi; Donk (Petros 62), Brasanac (Rafa Navarro 86), Rubén Pardo (Álex Martínez 82), Dani Ceballos; Sanabria

Highlights

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4