Real Betis Support Danmark

Malaga 1-2 Betis (25. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 13. marts 2017 kl. 20:30

I det 2. andalusiske lokalopgør på bare fire dage, fik Betis tilkæmpet sig tre vigtige point.

Kampen
For at markere "Dia de Andalusia" havde gæsterne fået produceret en speciel kamptrøje, som skulle vise de forhistoriske forbindelser til den skotske klub Celtic. Derudover havde gæsterne skiftet taktik fra den normale 5-3-2 til den lidt mere offensive 5-4-1. Den taktiske omstilling havde også betydet et par ændringer i spillertruppen. Kampen startede meget lige med gæsterne som det mest chanceskabende, men hjemmeholdet som det mest boldbesiddende. Langsom begyndte Malaga at sætte sig på kampen, og de fik presset Betis tilbage på banen. Kort før pausefløjtet kom Malaga foran, da Fornals opsnappede en dårlig tilbagelægning fra Tosca til Adán. 1-0 til hjemmeholdet, og gæsterne havde brug for friske kræfter.

De friske kræfter kom fra 2. halvegs start, da Ceballos blev sendt på banen i stedet for Gutierrez. De friske ben var åbenbart hvad Betis havde brug for, for kort efter lavede Brasanac en flot assist til Jonas Martin, der kunne score sit første mål i Betis trøjen. Efter det udlignende mål bølgede kampen lidt frem og tilbage med gode chancer til begge hold. Med et kvarter igen opsnappede Sanabria en bold fra Hernandez, der snublede, og Betis spilleren kunne efterfølgende sende føringen ind bag Kameni. Helt til kampens slutning fortsatte det høje tempo, men der kom ikke flere mål, og Betis går derfor forbi Malaga i tabellen, og klatre op på 14. pladsen.

Opstilling
Adán; Rafa Navarro (Cejudo 80), Bruno, Pezzella, Tosca, Álex Martínez; Brasanac, Felipe Gutiérrez (Dani Ceballos 46), Rubén Pardo (Álex Alegría 70), Jonas Martin; Sanabria

Highlights

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4