Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/Framework.php on line 1226 Real Madrid 2-1 Betis (27. Spillerunde) - Real Betis

Real Betis Support Danmark

Real Madrid 2-1 Betis (27. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 13. marts 2017 kl. 22:23

Kampens dommer fik en hovedrolle, da Betis indkasserede et smalt nederlag til la Ligas nye tophold Real Madrid.

Kampen
De forudgående nederlag til både Sevilla og FC Barcelona havde lagt maksimalt pres på Real Madrid, hvis de fortsat skulle gøre sig forhåbninger om at holde liv i titeldrømmene. Real Madrid startede da også kampen med fuldt tryk på, og der var ikke spillet mange minutter, før Cristiano Ronaldo fik en stor chance. Kort efter var det Iscos tur til at teste gæsternes defensiv, men i begge omgange holdt defensiven stand. Langsomt kom Betis bedre med i kampen, og de fik så småt spillet sig ind i kampen. Efter 20 minutter var Brasanac sendt alene afsted imod Real Madrids mål, men blev voldsomt væltet omkuld af hjemmeholdets keeper Keylor Navas. En klar fejl af keeperen, men kampens dommer lod blot spillet fortsætte. Kort efter var Navas atter i fokus, da han kluntet fik fumlet Sanabrias forsøg i mål til en overraskende føring til gæsterne. Sanabria blev sat i scene af Durmisi. Føringen holdt til fem minutter før pausen, hvor en umarkeret Ronaldo kunne udligne.

Selvom hjemmeholdet var ovenpå, fortsatte Betis sit pres fra 2. halvegs start. Betis havde flere gode chancer, og bl.a. Castro og Mandi havde nogle gode forsøg. Real Madrid var dog slet ikke tandløse, og bed også fra sig flere gange. Real Madrids træner Zidane jagtede de tre vigtige point, og sendte kort efter nye kræfter på banen. Og hjemmeholdet var flere gange tæt på. Ca. ti minutter før tid fik Real Madrid atter en stor mulighed for at bringe sig foran, da Lucas Vazquez uretmæssigt, og kluntet, blev stoppet af Piccini. Piccini modtog sit andet gule kort, og Betis måtte derfor spille de sidste ti minutteraf kampen med en mand i undertal. Bare to minutter senere bragte hjemmeholdet sig foran. Og som så mange gange før var redningsmanden den tidligere Sevilla spiller Sergio Ramos. Et hjørnespark bæev sendt ind i panden på Ramos, der headede målet til 2-1 ind bag Adán. I kampens døende minutter havde Sanabria en stor mulighed for at sikre det ene point, men hans forsøg blev reddet af Navas.

Selvom et smalt nederlag på Estadio Bernabeu bestemt er et flot resultat, kan Betis spillere dog ikke være helt tilfredse takket være kampens dommer.

Opstilling 
Adán; Piccini, Mandi (Rafa Navarro 82’), Pezzella, Tosca, Durmisi; Brasanac (Álex Alegría 85’), Rubén Pardo, Dani Ceballos; Sanabria og Rubén Castro (Petros 64’)

Højdepunkter

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4