Real Betis Support Danmark

Betis 2-0 Eibar (32. Spillerunde)

Del

Skrevet af David Lose - mandag 17. april 2017 kl. 19:59

Oven på tre nederlag i træk, kom Betis atter tilbage på sporet i rundens opgør.

Opstilling (5-3-2)
Adán; Rafa Navarro, Bruno, Pezzella, Tosca, Durmisi; Rubén Pardo (Petros 84), Brasanac, Jonas Martin (Dani Ceballos 62); Joaquín (Donk 73), Álex Alegría 

Kampen
Betis fik en skidt optakt til kampen, da både Sanabria og Ruben Castro måtte melde afbud kort før kampstart. Den dårlige optakt blev dog hurtigt glemt, for hjemmeholdet fik en drømmestart på kampen, da stadionuret blot lige nåede at runde det første minut, før Jonas Martín havde bragt Betis foran. Godt forarbejde af Joaquin, Brasanac og Rafa Navarro fik sat Martín i scene, der flot headede føringen i mål. Efter målet forsøgte gæsterne fra Eibar at presse hjemmeholdet højt på banen, men Betis fik holdt gæsterne fra fadet. Betis var dog ikke tilbageholdende, og fik bl.a. tilsillet sig gode muligheder til Joaquin og Alegría. Der kom dog ikke flere mål i halvegen, og Jonas Martins mål var derfor det eneste i de første 45 minutter.

Kort efter 2. halvegs start var Durmisi tæt på at udbygge føringen, men hans frispark gik tæt forbi. Betis havde godt styr på Eibar, og kontrollerede derfor kampen sikkert. I kampens afsluttende fase pressede Eibar på for udligningen, og det udnyttede Betis. Et kontraangreb blev sat igang af Alegria, der sendte bolden videre til Ceballos, der lukkede kampen med sin scoring til 2-0. Målet var samtidig Ceballos første i la Liga.

I næste runde er der udsigt til et vaskeægte danskeropgør når Betis skal på besøg hos Celta Vigo, der har hele tre danskere i truppen Daniel Wass, Pione Sisto og Andrew Hjulsager.

Højdepunkter 

Warning: Declaration of NextMatch::update() should be compatible with Record::update($class_name, $data, $where, $values = Array) in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/plugins/next_match/NextMatch.php on line 0 Notice: Undefined variable: teams in /customers/8/f/5/betis.dk/httpd.www/wolf/app/models/Page.php(230) : eval()'d code on line 4